Harrastekerhot

MLL Leppävaaran yhdistys järjestää alueen lapsiperheille erilaista kerhotoimintaa.

Kuvataidekerho

Kuvataidekerhot on suunnattu kaikille kuvataiteista kiinnostuneille lapsille taitotasosta riippumatta. Kursseilla tutustutaan kuvataiteen eri tekniikoihin. Kerhojen tavoitteena on havainnon, muodontajun ja väriopin kehittäminen sekä lapsen yksilöllinen kehitys kuvan parissa.

Ryhmiä yhdistyksellämme on Leppävaarassa nuorisotalolla ja Ruusutorpan koululla. Keväällä toivottavasti pääsemme käynnistämään myös lapsi-aikuinen -kuvataidekerhon.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen Kuviksen omilla sivuilla

Perheliikunta

Perheliikunta on lapselle ja vanhemmalle mukava yhteinen liikunnallinen hetki. Tavoitteena on liikunnallisten kokemusten lisäksi kehittää lapsen oman kehon ja sosiaalisen ryhmän hahmottamista sekä keskittymis- ja kuuntelukykyä.

Perheliikuntaa ei valitettavasti järjestetä keväällä 2021.

Syksyllä 2021 toivottavasti pääsemme uudessa paikassa taas jumppaamaan. Tiedotamme asiasta, kunhan uusi tila ja ajankohta Kilon koulun tulevan remontin vuoksi selviävät.

Rekisteriseloste Yhdistysdokumentit

Tiedustelut: mll.leppavaara(at)gmail.com

Kerhokyselyn tuloksia

• Yli 96 % vanhemmista suosittelisi kerhoja muille.
  • 92 % vastanneista lapsista kertoi oppineensa kerhossa uusia asioita. Lapset kertoivat mm. oppineensa uusia leikkejä, liikunnallisia taitoja, kädentaitoja ja musikaalisia taitoja. Osa mainitsi oppineensa sosiaalisia taitoja, kuten odottamaan omaa vuoroaan.
  • Yli 91 % vanhemmista kertoi MLL:n kerhon tuottaneen lapselle iloa.

MLL:n kerhokysely (2012)