Perheliikunta

Perheliikunta on lapselle ja vanhemmalle tai muulle tärkeälle aikuiselle mukava yhteinen liikunnallinen hetki. Tavoitteena on liikunnallisten kokemusten lisäksi kehittää lapsen oman kehon ja sosiaalisen ryhmän hahmottamista sekä keskittymis- ja kuuntelukykyä. Perheliikunnassa lapsi ja aikuinen liikkuvat pareittain, aikuisen innostaessa lasta liikuntaharjoitteiden aikana. Tärkeitä ovat aikuisen kanssa yhdessä koetut elämykset, ilo ja yhdessä vietetty aika!

Tunnit rakentuvat ohjattujen harjoitusten ja vapaan temppuilun ympärille. Käytämme erilasia liikuntavälineitä ja musiikkia harjoitusten tukena. Kaikki oppiminen tapahtuu leikin ja ilon lomassa yhdessä aikuisen ja ohjaajan avustuksella.

Tervetuloa mukaan!

Perheliikuntaa järjestetään

I)  perjantaisin klo 17:15-18:00      2–3-vuotiaat

II) perjantaisin klo 18:00-18:45      4–5-vuotiaat

Paikka: Kilon koulu, liikuntasali, os: Aspelinintie 3B Espoo

Perheliikunta alkaa viikolla 34, joten nähdään pe 21.8.!

Perheliikuntaa ei järjestetä syyslomalla viikolla 42 eikä pe 30.10.

Ilmoittautuminen kerhoon tapahtuu ilmoittautumislomakkeen kautta. Perheliikuntaan voi ilmoittautua yhtä aikuista kohden yksi lapsi.

Hinta: jäsenet 50 € / ei-jäsenet 65 € koko kausi

Sisarusalennus on -20% jäsenhintaisesta kerhon lukukausimaksusta, nuoremmasta sisaruksesta samassa kerhossa. Lapset voivat kuitenkin olla eri ryhmissä ts. jos sisarukset ovat 2–3-vuotiaiden ja 4–5-vuotiaiden ryhmissä, nuoremmasta sisaruksesta saa alennuksen.

Kerhojen alennettu hinta edellyttää aikuisjäsenen suoritetun jäsenmaksun. Mikäli kurssin lopettaa kesken, rahoja ei palauteta. Jo tiedossa olevien poikkeuspäivien lisäksi saattaa tulla jälkikäteen tietoon päiviä, jolloin kurssia ei voida järjestää. Järjestäjä pidättää oikeuden näihin muutoksiin. Yhdistys voi perua kerhon, mikäli kerhoon ei ole tarpeeksi osallistujia tai kerholle ei löydy sopivaa tilaa tai ohjaajaa. Kerhon perumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Tiedustelut: mll.leppavaara(at)gmail.com