Kuvataidekerho

MLL Leppävaaran kevätnäyttely 2012 Leppävaaran kirjastossa.
Christine Esatu: ”Värikkäät kukat” Unennäköä - kierrätystä -taidetta - näyttely 24.5-11.6.10

MLL Leppävaaran yhdistys järjestää kuvataidekerhoja 4–13-vuotiaille lapsille Leppävaarassa

Kuvataidekerhot on suunnattu kaikille kuvataiteista kiinnostuneille lapsille taitotasosta riippumatta. Kursseilla tutustutaan kuvataiteen eri tekniikoihin: piirustukseen (hiili, liidut, lyijykynä), maalaukseen (pullopeitevärit, akvarelli, sekatekniikka), muotoiluun, (savi, romuveisto, paperimassa) sekä nykytaiteeseen kuvien ja tarinoiden kautta. Kerhojen tavoitteena on havainnon, muodontajun ja väriopin kehittäminen sekä lapsen yksilöllinen kehitys kuvan parissa.

Kerhotoiminta käynnistyi viikolla 35 – ilmoittaudu mukaan

Leppävaaran nuorisotalon ryhmät

Nuorisotalolla os.Veräjäpellonkatu 8C
(Katso sijainti kartalla)

Tiistaisin

klo 17.00-18.00    4–6-vuotiaat

klo 18.30-20.00    7–13-vuotiaat  (TÄYNNÄ)

Ruusutorpan koulun ryhmät

Ruusutorpan koululla, kuvataideluokassa G304, os. Leppävaarankatu 24

Torstaisin

klo 18.30-20.00    7–13-vuotiaat (TÄYNNÄ)

Kerhoja ei järjestetä syyslomalla viikolla 42

Kerhojen hinnat koko kausi: jäsen / ei-jäsen

• 4–6-vuotiaat: jäsenet 95 € / ei-jäsenet 110 €
  • 7–13-vuotiaat: jäsenet 115 € / ei-jäsenet 130 €

Sisarusalennus on -20% jäsenhintaisesta kerhon lukukausimaksusta, nuoremmasta sisaruksesta samassa kerhossa. Lapset voivat kuitenkin olla eri ryhmissä ts. jos sisarukset ovat esim. kuvataidekerhossa 4-6 -vuotiaiden ja 7-13 -vuotiaiden ryhmissä, nuoremmasta sisaruksesta saa alennuksen.

Kerhojen alennettu hinta edellyttää aikuisjäsenen suoritetun jäsenmaksun. Mikäli kurssin lopettaa kesken, rahoja ei palauteta. Jo tiedossa olevien poikkeuspäivien lisäksi saattaa tulla jälkikäteen tietoon päiviä, jolloin kurssia ei voida järjestää. Järjestäjä pidättää oikeuden näihin muutoksiin. Yhdistys voi perua kerhon, mikäli kerhoon ei ole tarpeeksi osallistujia tai kerholle ei löydy sopivaa tilaa tai ohjaajaa. Kerhon perumisesta ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse.

Tiedustelut: mll.leppavaara(at)gmail.com