Perhekahvila

Sirkustemppuja ja kahvia

Perhekahvila, Family Club

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat ovat paikallisyhdistyksen perustamia, kaikille avoimia kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa lapset ja aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Joukkoon ovat lämpimästi tervetulleita lapset, äidit, isät, isovanhemmat ja muut lapselle läheiset aikuiset!

Perhekahvilassa pääpaino on vapaalla keskustelulla. Silloin tällöin kahvilaan kuitenkin kutsutaan vierailija alustamaan yhdessä sovitusta aiheesta. Perhekahvilan ideana on, että suunnittelu sekä tehtävien ja vastuiden jakaminen tapahtuu yhdessä kävijöiden ja vapaaehtoisesti perhekahvilaa pyörittävien vetäjien kesken.

MLL Leppävaaran yhdistyksellä on perhekahvila Sellon kirjaston Lastenmaassa.

Perhekahvilassa tarjolla on kahvia & teetä..

Yhteydenotot Facebook-ryhmän MLL perhekahvila Leppävaara kautta tai sähköpostilla mll.leppavaara.peka(at)gmail.com.

Löydät meidät myös Facebookista!

The idea of the Family Club is to provide parents/grandparents and children a place to meet people and to have a chat and a cup of coffee. Children have an opportunity to play with each other.

MLL Leppävaara has one Family Club in Leppävaara.

Perhekahvilaa ei järjestetä syksyllä 2020 ohjaajapulan vuoksi!

Tervetuloa mukaan tutustumaan uusiin ihmisiin ja jakamaan kokemuksia lapsiperheen arjen asioista mukavasti kahvikupin äärellä!