MLL 100v korutilaus

 

 

Onko tämän vuoden joululahjat vielä mietintämyssyssä? Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tukea MLL Leppävaaran toimintaa sekä ilahduttaa samalla ystävää, sukulaista tai miksei vaikka itseään. 

 

Vaikka 100-vuotisjuhlat siirtyivätkin ensi vuoden puolelle, julkaisi Mannerheimin Lastensuojeluliitto juhlavuoden kunniaksi kauniin korun. Koru on suunniteltu yhteistyössä lasten ja nuorten kanssa heidän teostensa innoittamana. Teosten yhteinen viesti oli yhdessäolo, yhteishenki ja ilo. Korut valmistetaan käsityönä Suomessa. Koru on nimetty liiton perustajan Eva Charlotta Lovisa Sofia (Sophie) Mannerheimin mukaan. Korun satiinimainen pinta luo kauniin hehkun korulle. Koru sopii kauniisti sekä arkeen että juhlaan.

 

Tilaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunniteltu SOFIA -koru sunnuntaihin 29.11. mennessä. Korun hinta on 69€.

 

Korun pääset tilaamaan alta löytyvältä lomakkeelta. Huomioithan, että tilaus on sitova ja tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi paluuviestillä maksuohjeet.

Koruista saatu tuotto käytetään MLL Leppävaaran yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Korujen noudosta laitamme tarkemman ajankohdan lähempänä.

Lisätietoja korusta tai tilauksesta voit kysyä mll.leppavaara@gmail.com

Korun materiaali on hopea 925 ja ketju on 45 cm pitkä. Korun mukana tulee oma tuotekortti, jossa on korun tarina sekä tiedot suomeksi että englanniksi. Koru tulee MLL-korurasiassa.