Vierailu Fazerilaan

MLL Leppävaaran yhdistys ry järjestää jäsenilleen vierailun Fazerin vierailukeskukseen lauantaina 12.11.2022 klo 10 alkaen.

Vierailu on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja nuorille yhdessä aikuisen kanssa ja mukaan pääsee, kun perheessä on vähintään yksi MLL Leppävaaran yhdistyksen aikuisjäsen. Vierailulle mahtuu mukaan 40 henkilöä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähetämme erillisen vahvistusviestin mukaan päässeille sähköpostitse.

Saapuminen vierailukeskukseen on omatoiminen, mutta liikumme yhdessä ryhmänä vierailukeskuksessa.

Kierros näyttelyssä Fazerin oppaiden johdolla kestää noin tunnin. Näyttelyssä tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, innovaatioihin sekä laajaan tuotevalikoimaan. Lopuksi pääsemme hieman herkuttelemaan.

Hinnat:

Aikuinen 10€

Lapset (max 17v.) 5€

Ilmoittautumaan pääset tästä

Ilmoittautumisen voi perua 23.10. saakka veloituksetta, sen jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme täyden maksun. Vierailu maksetaan etukäteen ja ohjeet maksamisesta tulee sähköpostissa.