Jäsenkirje 4/2018

17.12.2018

Hei vaan!

Vuosi lähenee loppuaan ja valkoisen maan siivittämänä alkavat useat meistä jo virittäytyä joulun tunnelmaan. Toisille meistä se tarkoittaa vilinää ja vilskettä koko suvun voimin, kun taas toiset tykkäävät rauhoittua ja viettää pyhät oman perheensä kesken. Vuoden 2018 hallitus siirtyy vähitellen pyhien viettoon, mutta sitä ennen pieni katsaus ensi vuoden toimintaan.

Hallitus 2019

MLL Leppävaaran yhdistyksen varsinaisessa syyskokouksessa 29.11. hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin Petra Koljonen, Kaija Lehtimäki, Annika Harju, Alexandra Kivinen, Anja Simonsson, Saana Rahkola ja Marianna Tolvanen sekä varajäseniksi Nina Schmidt-Robles ja Hanna Van Lennep.

Hallituskonkari Anja Simonsson väistyy ensi vuonna hallituksen puheenjohtajan paikalta ja virtuaalinuijaa pääsee naputtelemaan Petra Koljonen.

Kerhot

Suositut perheliikuntakerhot ja kuvataidekerhot jatkuvat vuoden vaihteen jälkeen viikolla 2. Ilmoittaudu mukaan harrastekerhojen omilla sivuilla:

Kuvis: http://leppavaara.mll.fi/harrastekerhot/kuvataidekerho/

Perheliikunta: http://leppavaara.mll.fi/harrastekerhot/Perheliikunta/

Perhekahvila

Suosittu perhekahvila jatkaa toimintaansa taas viikolla 2 eli 10.1.2019. Syksyn tapaan kahvila pidetään Sellon kirjaston lastenmaassa torstaisin klo. 10-12. Tervetuloa mukaan!

Hallituksen vaihtuessa myös perhekahvilatoimintaan tulee pieniä muutoksia. Mikäli sinua kiinnostaa olla mukaan toiminnassa ja sen ohjelman järjestämisessä, laita viestiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Homma ei vaadi mitään erityistaitoja, eikä vie liikaa aikaa etenkin, jos käyt muutenkin perhekahvilassa :).

Otamme muutenkin mielellämme vastaan uusia ideoita erilaisiksi perheille sopiviksi aktiviteeteiksi ja tapahtumiksi ensi vuonna! Laita rohkeasti viestiä mll.leppavaara@gmail.com.

 

Rauhallista loppuvuotta koko hallituksen puolesta toivottaen,

Maila Herva, tiedotusvastaava