Sääntömääräinen Syyskokous 21.11.2019 klo 18-20

6.11.2019

Hei sinä vapaaehtoistyöstä kiinnostunut, ME TARVITSEMME SINUT PORUKKAAMME!

MLL Leppävaaran yhdistyksen toiminta on vaakalaudalla. Hallituksen nykyisistä jäsenistä enemmistö on jättämässä toiminnan tämän kauden jälkeen ja heidän tilalleen tarvitaan uusia hallituslaisia.

Toimimme vapaaehtoisvoimin Leppävaaran alueella lapsiperheiden hyväksi. Haluamme edistää alueen lapsiperheiden välistä kanssakäymistä ja yhteistyötä järjestämällä alueellamme kerhoja, kirpputoreja, perhekahvilaa sekä erilaisia tapahtumia.

Jos hallitukseen ei saada tarpeeksi jäseniä, koko yhdistyksen toiminta joudutaan lopettamaan. Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa yhdistyksemme järjestää toiminta-alueella. Hallitus kokoontuu noin kerran kuussa ja järjestäytymiskokous pidetään tammikuussa.

Tehdään yhdessä hyvää mahtavassa porukassa Leppävaaran alueen lapsiperheiden hyvinvoinnin puolesta! Jos kiinnostuit niin laitathan meille viestiä joko facebookissa, nettisivujen vapaaehtoishakemuksen kautta, sähköpostitse mll.leppavaara@gmail.com tai tule paikalle sääntömääräiseen syyskokoukseen.

MLL:n Leppävaaran yhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 21.11.2019 klo 18.00 Sellon kirjaston (osoite: Leppävaarankatu 9, Espoo) Lastenmaan lukunurkassa. Esityslistalla ovat sääntömääräiset asiat. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita kokoukseen niin jäsenet kuin ei jäsenetkin.

Ystävällisin terveisin

Petra Koljonen