Jäsenkirje 2/2020

19.8.2020

Hyvät jäsenet!

 

Toivomme, että teillä kaikilla on ollut rentouttava kesä takana. Kulunut alkuvuosi on ollut monella tapaa meille kaikille hyvin erilainen kuin olisimme talvella osanneet kuvitella. Vaikka poikkeukselliset ajat jatkuvat vielä, on hyvä alkaa suuntaamaan katseita kohti tulevaa ja minkälaisia toimenpiteitä olemme yhdistyksessä tekemässä. Syyskausi tuo kaikkea kivaa tullessaan. 

 

Mannerheimin Lastensuojeluliitto 100 vuotta ja kirpputori

 

Mannerheimin Lastensuojeluliitto täyttää tänä vuonna 100 vuotta ja haluamme tänä syksynä keskittää resurssimme näiden juhlien suunnitteluun ja toteutukseen. Tämän vuoksi ilmoitamme, että perinteinen syksyn kirpputorimme perutaan poikkeuksellisesti tältä vuodelta. Syntymäpäivien suunnittelu sekä järjestely ovat jo kovassa vauhdissa ja tiedotamme teitä juhlien tarkemmista yksityiskohdista lähempänä juhlia. Varaathan kuitenkin kalenteristasi jo päivän 4.10.2020 MLL 100v. juhlille! Koska elämme tällä hetkellä poikkeuksellisia aikoja, pidätämme kuitenkin oikeuden muutoksiin!
 

Perhekahvila

 

Suosittua perhekahvilaa ei järjestetä syksyllä ohjaajapulan vuoksi. Toimintaa jatketaan kuitenkin mikäli löytyy vapaaehtoisia ohjaajia vetäjiksi. 

 

Harrastekerhot

 

Erilaiset harrastekerhomme jatkuvat taas syksyllä ja ilmoittautuminen on nyt auki. Otamme tämänhetkisen tilanteen huomioon kerhoissamme ja hygieniaan keskitetään enemmän huomiota, jotta kerhotoimintaan osallistuminen olisi turvallista kaikille. Kerhoissa on vielä tilaa, joten ilmoittaudu mukaan!

 

https://leppavaara.mll.fi/harrastekerhot/

 

Teema-askarteluiltoja

 

Pyrimme järjestämään myös nyt syksyllä erilasia askarteluiltoja. Ilmoitamme tarkemmat ajankohdat ja paikat yhdistyksen nettisivuilla sekä facebookissa.

 

https://www.facebook.com/MLL-Lepp%C3%A4vaaran-yhdistys-144598678994435/

 

Olisiko sinulla hyvä idea toimintamme kehittämiseksi? 

 

Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita erilaisiksi perheille sopiviksi aktiviteeteiksi ja tapahtumiksi! Toivommekin toimintaamme mukaan aktiivisia ja kiinnostuneita hallituksen ulkopuolisia henkilöitä, joten laita rohkeasti viestiä mll.leppavaara@gmail.com

 

Toivottavasti kohtaamme kerhoissa ja tapahtumissa. 

 

Terveisin 

 

Petra

Puheenjohtaja

MLL Leppävaaran yhdistys ry

 

**********************************************************
MLL Leppävaaran paikallisyhdistys
http://leppavaara.mll.fi

mll.leppavaara@gmail.com