Syyskokouskutsu sekä MLL 100v. juhlakorun tilaus

25.10.2020

Hyvät jäsenet! Ohessa kutsu syyskokoukseen sekä tietoa MLL 100v. juhlavuoden korusta ja sen yhteistilauksesta.

Syyskokous 2.11.2020 klo 18.00

Hei sinä vapaaehtoistyöstä kiinnostunut, ME TARVITSEMME SINUT PORUKKAAMME!

MLL Leppävaaran yhdistyksen toiminta kaipaa uusia tekijöitä. Hallituksen nykyisistä jäsenistä muutama on jättämässä toiminnan tämän kauden jälkeen ja heidän tilalleen tarvitaan uusia hallituslaisia. Mukaan kaivataan esimerkiksi viestinnästä sekä tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneita henkilöitä.

Toimimme vapaaehtoisvoimin laajasti Leppävaaran alueella lapsiperheiden hyväksi. Haluamme edistää alueen lapsiperheiden välistä kanssakäymistä ja yhteistyötä järjestämällä alueellamme kerhoja, kirpputoreja, perhekahvilaa sekä erilaisia tapahtumia. Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa yhdistyksemme järjestää toiminta-alueella. Hallitus kokoontuu noin kerran kuussa ja järjestäytymiskokous pidetään tammikuussa. Jos hallitukseen ei saada tarpeeksi jäseniä, yhdistyksen toimintaa voidaan joutua karsimaan.

Tehdään yhdessä hyvää mahtavassa porukassa Leppävaaran alueen lapsiperheiden hyvinvoinnin puolesta! Jos kiinnostuit niin laitathan meille viestiä joko facebookissa, nettisivujen vapaaehtoishakemuksen kautta, sähköpostitse mll.leppavaara@gmail.com tai tule paikalle sääntömääräiseen syyskokoukseen.

MLL:n Leppävaaran yhdistys ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään maanantaina 2.11.2020 klo 18 Ruusutorpan koulun ruokalan kabinetissa (tila D111) (Leppävaarankatu 24). Esityslistalla ovat sääntömääräiset asiat, ja esityslista löytyy liitteenä. Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita kokoukseen niin jäsenet kuin ei jäsenetkin. Kokouksessa otamme huomioon tämänhetkiset yleiset suositukset liittyen koronavirukseen.

MLL juhlavuoden koru

Onko tämän vuoden joululahjat vielä mietintämyssyssä? Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tukea MLL Leppävaaran toimintaa sekä ilahduttaa samalla ystävää, sukulaista tai miksei vaikka itseään.

Vaikka 100-vuotisjuhlat siirtyivätkin ensi vuoden puolelle, julkaisi Mannerheimin Lastensuojeluliitto juhlavuoden kunniaksi kauniin korun. Koru on suunniteltu yhteistyössä lasten ja nuorten kanssa heidän teostensa innoittamana. Teosten yhteinen viesti oli yhdessäolo, yhteishenki ja ilo. Korut valmistetaan käsityönä Suomessa. Koru on nimetty liiton perustajan Eva Charlotta Lovisa Sofia (Sophie) Mannerheimin mukaan. Korun satiinimainen pinta luo kauniin hehkun korulle. Koru sopii kauniisti sekä arkeen että juhlaan.

Materiaali: Hopea 925

Ketju: 45cm

Mukana korun tuotekortti, jossa korun tarina sekä tiedot sekä suomeksi että englanniksi. Koru tulee omassa MLL-korurasiassa.

Tilaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi suunniteltu SOFIA -koru sunnuntaihin 15.11. mennessä. Korun hinta on 69€.

Korun pääset tilaamaan täältä. Huomioithan, että tilaus on sitova ja tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi paluuviestillä maksuohjeet.

Koruista saatu tuotto käytetään MLL Leppävaaran yhdistyksen toiminnan kehittämiseen.

Ystävällisin terveisin

Petra Koljonen