Miksi liittyä jäseneksi?

MLL:n Leppävaaran paikallisyhdistys toimii täysin vapaaehtoisvoimin Suur-Leppävaaran lapsiperheiden hyväksi. Yhdistyksen olemassaolon syy on luoda tapahtumia ja toimintaa, joka tukee lapsiperheiden hyvinvointia ja jaksamista omalla alueellamme.

Kaikki yhdistyksen jäseneksi liittyneet ovat siis mukana mahdollistamassa yhdistyksemme toimintaa, joita on esim. kerhot, kirpputorit sekä erilaiset tempaukset. (muutama poiminta erilaisista tempauksista vuodelta 2021: etätaikurishow, kuvasuunnistus, kuvataideaamupäivä ja suojatiepäivystys.)

Voit tutustua lisää toimintaamme ja tapahtumakalenteriimme näiden nettisivujen kautta.

Mitä se sitten maksaa?

Jäsenmaksumme on 25 € / vuosi (2021).  Eli senhän voisi vaikka ajatella, että vain yhden kahvikupin hinnalla kuukaudessa, tuet paikallista lapsiperheiden vuoksi tehtävää työtä.

Oliko vielä muuta?

Jäsenmaksuun sisältyy Lapsemme-lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa sekä MLL:n valtakunnalliset jäsenedut, jotka löytyvät liiton sivuilta täältä.